23 de març 2013

Yupii! M'han publicat un tutorial en una revista!

Aquesta entrada per ensenyar-vos una cosa que em fa molta il·lusió, han publicat un tutorial meu a la revista “From polymer to art". El primer número d’aquest any és sobre el del vent, i jo hi he escrit un tutorial per fer un molinet de vent!


Aquesta revista esta especialitzada en temes d’argila polimèrica, fins ara cada número  tenia com a fil conductor un color, però com que s'han acabat els colors aquest any han començat amb els elements com a fil conductor (vent, terra, foc i aigua).

La revista la publiquen dues dones holandeses la Marjon i la Saskia i es ven arreu d'Europa, ha sigut tot un plaer  per mi que em demanessin de col·laborar amb la revista.
Us deixo l’enllaç de la pàgina web de la revista, la revista es pot comprar en format digital, per correu o en algunes tendes físiques, que jo sàpiga a Barcelona la venen a ConAdeArte i a belles arts Oller. Jo encara estic esperant que m 'arribi la meva còpia a casa per veure com ha quedat finalment, però té molt bona pinta.
 De moment us deixo la fotografia que apareix a la web amb els continguts.Esta entrada para enseñaros algo que me hace mucha ilusión, han publicado un tutorial mío en la revista "From polymer to art". El primer número de este año es sobre el del viento, y yo he escrito un tutorial para hacer un molinillo de viento!

Esta revista está especializada en temas de arcilla polimérica, hasta ahora cada número tenía como hilo conductor un color, pero como se han acabado los colores este año han empezado con los elementos como hilo conductor (viento, tierra, fuego y agua).

La revista la publica dos mujeres holandesas Marjon y Saskia y se vende en toda Europa, ha sido todo un placer para mí que me pidieran colaborar con la revista.

Os dejo el enlace de la página web de la revista, la revista se puede comprar en formato digital, por correo o en algunas tiendas físicas, que yo sepa en Barcelona la venden a ConAdeArte ya bellas artes Oller. Yo todavía estoy esperando que me llegue mi copia a casa para ver cómo ha quedado finalmente, pero tiene muy buena pinta.

  De momento os dejo la fotografía que aparece en la web con los contenidos.

Continguts revista
Índex revista1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...