22 d’ag. 2012

Murrina Pixelated retro blend i polsera Belkomor

El passat 5 d'agost vaig anar a una quedada que van organitzar a Con a de Arte a Ripollet, en total vam ser unes 35 fimotaires, va ser un dia molt divertit i molt productiu. L'objectiu era realitzar dos tutorials que últimament estant fent furor i corren molt per internet, el pinterest i els flickers, la murrina pixelated retro blend de la Bettina Welker(http://www.beadworx.de/2012/07/03/the-pixelated-retro-blend-cane/) i per la tarda la polsera dels "churritus" de belkomor (http://belkomor.livejournal.com/39228.html).


El pasado 5 de agosto fui a una quedada que organizó a Con a de Arte en Ripollet, en total fuimos unas 35 fimoteadoras, fue un día muy divertido y muy productivo. El objetivo era realitzar dos tutoriales que últimamente están causando furor y corren mucho por internet, el pinterest y los flickers, la murrina pixelated retro blend de la Bettina Welker(http://www.beadworx.de/2012/07/03/the-pixelated-retro-blend-cane/) y por la tarde la pulsera de los churritos de belkomor (http://belkomor.livejournal.com/39228.html).


Les meves murrines pixelated retro blend són aquestes, jo només en vaig fer dues a diferència d'algunes que en van fer 5 o 6 que deurien acabar amb butllofes a les mans:
Mis murrinas pixelated retro blend son estas, yo solo hice dos a diferencia de algunas que hicieron 5 o 6 que seguramente acabaron con ampollasen las manos:


Murrina pixelated retro blend


I els resultats són aquests:
Y los resultados son estos: 
Resultats amb les murrines, hi ha una arracada sense acabar, quan trobi on he posat la parella ja l'acabaré....Collaret amb murrina pixelatedLes polseres de churritus potser em van agradar més de fer, és molt ràpid i queda molt bé. Com que no tenia les fornitures del tutorial vaig posar-hi imaginació i vaig fer tres tipus d'acabats, en espiral, tancada i amb mosquetó (encara no l'he posat però hi ha posades les anelles).

Las pulseras de churritos quizá me gustaron más de hacer, es muy rápido y queda muy bien. Como no tenia las fornituras del tutorial le puse imaginación e hice tres tipos de acabados, en espiral, cerrada y von mosquetón (aún no lo he puesto pero hay puestas las anillas).


Polseres / pulseras / bangles Polsera espiral

Polsera tancada

Polsera mosquetóCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...