26 de set. 2012

Polseres water color


Per fi he trobat un moment per provar una tècnica que fa temps que tinc pendent, l tècnica watercolor de Maggie Maggio. La veritat és que aquesta tècnica és molt "resultona", de moment he fet un joc de tres polseres i un parell d'arracades. 

Aquestes fotos i les del bol me les va fer la Marina, amb la seva súper càmera, i li estic molt agraïda :-), també vam fer més fotos per un parell de projectes que tinc entre mans. Ella  dissenya roba i té la seva pròpia marca que ven una botiga on-line on hi podeu trobar una roba preciosa, no deixeu de visitar la seva web:           


Al fin encontré un momento para probar una técnica que hace tiempo que  tengo pendiente, la técnica watercolor de Maggie Maggio. La verdad es que esta técnica es muy resultona, de momento he hecho un juego de tres pulseras y un par de pendientes.

Estas fotos y las del bol las hizo Marina, con su súper cámara, y les estoy muy agradecida :-), también hicimos más fotos para un par de proyectos que tengo entre manos. Ella  diseña ropa y tiene su propia marca (S de Socorro) que vende en una tienda on-line donde podéis encontrar una ropa preciosa, no dejéis de visitar su web:      


Pulseras
arracades / pendientes
Polsera 1Polsera 3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...